Etusivu palvelut Kosmetiikka Palaute

Kosmetiikka

Kaukajärven apteekkissa on laaja kosmetiikkatuotevalikoima. Haluamme tarjota laadukasta ja turvallista apteekkikosmetiikkaa jokaisen ihotyypin tarpeisiin. Valikoimissa sekä ylellisiä hoitavia kosmetiikkatuotteita että kuivan, herkän, allergisen tai muuten ongelmaisen ihon hellävaraisia ja hajusteettomia hoitovaihtoehtoja. Kosmetologimme auttaa valitsemaan ihollesi oikeat tuotteet. Ohessa ovat esittelyt osasta Kaukajärvellä myynnissä olevista kosmetiikkasarjoista. Löydät parhaiten itsellesi sopivat tuotteet tulemalla tutustumaan tuotteisiin apteekkiimme. 

 

 

 

 

 

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin.  Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

 

 

 

 

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat.

 


 

 

 

 

 

 

La Roche-Posay

La Roche-Posay on hypoallergeeninen ihonhoitosarja herkälle iholle. Kaikki tuotesarjan tuotteet pohjautuvat ainutlaatuiseen rauhoittavaan ja antioksidanttiseen La Roche-Posay -lähdeveteen. La Roche-Posay -tuotteiden periaatteena on rajoittaa aktiiviainesosat mahdollisimman yksinkertaisiin mutta silti tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista on karsittu pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa. 

 

 


 

 

 

 

 

 

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteille tunnusomaista on niiden tehokas vaikutus ja erinomainen siedettävyys. Tuotteet valmistetaan korkealuokkaisesti siten, että ne sisältävät minimimäärän säilöntäaineita. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Tuotteita on saatavana miedosti hajustettuina että hajusteettomina.

 

 

 


 

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Tuotteilla pyritään ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa, kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, mikä takaa tuotteiden turvallisuuden.

 

 

 

ACO

Johtava tuotemerkki Ruotsin ihonhoitomarkkinoilla. Hellävaraiset Aco-tuoteet on kehitelty erityisesti pohjoismaisia ihotyyppejä varten. Tuotteet sisältävät vain muutamia huolellisesti valittuja ja puhtaita raaka-aineita. Ne eivät sisällä tarpeettomia lisäaineita. Tuotteita löytyy kaikille ihotyypeille.

 

 

 

 


UUTISETUutiset - Apteekki Apteekki-sivustolta löydät tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja sairauksien hoidosta. Apteekkihausta löydät helposti apteekkien yhteystiedot ja luotettavat suomalaiset verkkoapteekit. Lääkekorvauslaskurin avulla selvität lääkkeiden ajantasaiset hinnat, korvaustiedot ja vaihtokelpoiset lääkkeet.