Etusivu palvelut Kosmetiikka Palaute

Palvelut 

Kaukajärven apteekki tarjoaa monia palveluita asiakkailleen. Ohessa on esitelty näistä muutamia. Palvelut ovat maksuttomia annosjakelua lukuun ottamatta. 

 

Lääkejätteiden vastaanotto

Otamme vastaan veloituksetta kotitalouksien vanhentuneet lääkkeet hävitettäväksi. Lääkkeitä ei tule käyttää, kun niiden viimeinen käyttöpäivä on mennyt umpeen tai lääkettä on säilytetty pitkään vääränlaisessa ympäristössä. Viimeinen käyttöpäivä on valmistajan ilmoittama päivämäärä, eikä valmistaja sen jälkeen enää vastaa tuotteen käytettävyydestä. Elohopeakuumemittarit, jodipitoiset lääkkeet sekä ruiskut ja neulat on lajiteltava erikseen, mutta muut lääkkeet voi tuoda samassa pussissa. Lääketurvallisuussyistä johtuen apteekki ei hyvitä asiakkaalle kertaalleen luovutettuja käyttämättä jääneitä lääkkeitä, sillä apteekki vastaa osaltaan luovuttamiensa lääkkeiden asianmukaisesta käsittelystä. Käyttämättä jääneitä lääkkeitä ei voida palauttaa myyntiin.

 

Yhdyshenkilöt  neuvovat sairauksiin ja terveyteen liittyvissä asioissa

Henkilökunnan osaamista kehitetään jatkuvasti sekä lääkeosaamisen että asiakaspalvelun osalta. Apteekissamme sinua palvelevat eri sairauksiin erikoistuneet yhdyshenkilöt. Meiltä löytyy erityisosaamista muun muassa sydänsairauksiin, astmaan ja diabetekseen liittyvissä asioissa. Yhdyshenkilöltä saa myös ohjeita sairauteen vaikuttavista elintavoista. Edellisten lisäksi meiltä löytyy kosmetologi, joka opastaa ihonhoitoon liittyvissä asioissa.

 

Lääkkeiden yhteensopivuuden ja lääkekustannusten seuranta

Joillakin lääkkeillä voi olla yhteisvaikutuksen riski muiden käyttämiesi lääkkeiden kanssa. Ongelmia voi syntyä myös reseptilääkkeen ja ilman reseptiä saatavan lääkkeen tai luontaistuotteen yhdistelmästä. Meillä on käytössä lääkehoidon seurantaohjelmisto, jolla tarkistamme apteekistamme toimitettujen lääkkeiden mahdolliset yhteisvaikutukset.

Kelan korvaamilla lääkkeillä on vuosittainen omavastuuraja. Voit seurata lääkekustannustesi kertymistä solmimalla apteekkimme kanssa asiakasrekisterisopimuksen. Tällöin olet selvillä koko ajan, paljonko kertymä kulloinkin on. Seurattava kertymä koskee ainoastaan Kaukajärven apteekista ostettuja lääkkeitä.

 

 

Annosjakelu

Lääkkeiden annosjakelu auttaa erityisesti iäkkäitä ihmisiä selviytymään päivittäisestä lääkehoidostaan kotona. Ennen annosjakelun aloittamista asiakkaan kokonaislääkitys tarkistetaan yhteistyössä lääkärin kanssa. Pakkaamme lääkkeet annoskohtaisesti ottojärjestykseen kahden viikon eriin. Samalla voimme seurata kokonaislääkityksen tilannetta ja lääkkeiden yhteensopivuutta.


UUTISETUutiset - Apteekki Apteekki-sivustolta löydät tietoa terveydestä, hyvinvoinnista ja sairauksien hoidosta. Apteekkihausta löydät helposti apteekkien yhteystiedot ja luotettavat suomalaiset verkkoapteekit. Lääkekorvauslaskurin avulla selvität lääkkeiden ajantasaiset hinnat, korvaustiedot ja vaihtokelpoiset lääkkeet.